panelarrow

Björkeberg

En pärla på Östgötaslätten

15 juni, 2016
by admin
0 comments

Midsommarfirande!

Vi firar tillsammans enligt traditionen.

Torsdag

 

Kl. 18.30 samlas vi för att klä stången och ringarna. Därefter finns det korv och dricka till lågt pris.

Fredag 

Kl. 14.00 vanligt midsommarfirande med kaffe, lotterier, tipspromenad och dragspelsmusik. Det finns också möjlighet att stödja hembygdsföreningen med ett medlemsskap. 50kr per person.

Alla väldigt välkomna!

27 februari, 2015
by admin
0 comments

Stickcafé och Bif

Stickcaféet är igång som vanligt varannan vecka. Ojämna veckor vilket gör att under påsken krockar det och vi ses på tisdagen den veckan i stället.

Det drar ihop sig till årsmöte i idrottsföreningen och det är hög tid att betala medlemsavgiften. Information finns på BiFs sida här och i kommande Björkebergsblad. Bladet är skickat till tryckeri och körs ut den 3 eller 4 mars.

14 december, 2014
by admin
0 comments

God Jul och Gott Nytt År!

Sista bladet för i år är utdelat. Just nu har vi lite snö och många vill nog ha lite kyla nu så det kan spolas is på rinken. Spollagen är klara att sätta igång. Vi håller tummarna för en fin vinter med skidåkning och skridskoisar.

24 november, 2014
by admin
0 comments

Bladet och Stickcafé

Ett nytt Björkebergsblad är på gång. Det går att få med en julhälsning el. dylikt under november. Jag räknar med att ha det klart till helgen.

Ett stickcafé till hinner vi med den 1 december. Sedan tar vi julledigt och återkommer i januari.

/ Anita

15 november, 2014
by admin
0 comments

Stickcafé

På måndag är det stickcafé igen. Alla med eller utan handarbete är välkomna att titta in på församlingshemmet mellan halv två till fyra.

14 november, 2014
by admin
0 comments

Välkommen

Välkomna till Björkebergs nya hemsida. Den är inte helt klar som ni märker men ska nu vara betydligt lättare att hålla aktuell.